Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Gen_irc.dll crashes winamp, As above i guess :)
Rob
post May 25 2008, 03:28 AM
Post #1


Newbie
*

Group: Members
Posts: 5
Joined: 25-May 08
Member No.: 533



Hi, im running Winamp 5.531
Amip 2.63
Windows xp, Sp3

after about 2/3 songs, gen_irc.dll is reported to crash winamp.
i only use it for file generation for 1337sig. so all other options, mirc(transport disabled),yahoo,skype,msn,google,remote api,clipboard are disabled, & hotkeys are off too.

Any ideas as to what might fix the issue?
thanks for your help smile.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Serge
post May 25 2008, 02:26 PM
Post #2


AMIP Developer
***

Group: Root Admin
Posts: 927
Joined: 12-March 06
Member No.: 1



Attach your plugin.ini. Do you have any other plugins installed?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Rob
post May 25 2008, 05:23 PM
Post #3


Newbie
*

Group: Members
Posts: 5
Joined: 25-May 08
Member No.: 533



Plugin.ini (plugin.txt)
Winamp plugin list

As requested.


Attached File(s)
Attached File  Winamp_plugins.txt ( 6.33k ) Number of downloads: 4113
Attached File  plugin.txt ( 3.16k ) Number of downloads: 372
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Serge
post May 26 2008, 08:58 AM
Post #4


AMIP Developer
***

Group: Root Admin
Posts: 927
Joined: 12-March 06
Member No.: 1



Does it happen with some specific songs? Do you use any Unicode tags in your files?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Rob
post May 26 2008, 08:14 PM
Post #5


Newbie
*

Group: Members
Posts: 5
Joined: 25-May 08
Member No.: 533



Ok, after spending a few hours trying different songs, with/without embedded art, lyrics ect, all tags with standard English characters, it refused to crash again for me.
So i left it running, and started Firefox for my usual rummage on the web, as soon as firefox came up, winamp crashed,again reporting gen_irc.dll at fault.

I repeated this (exit firefox,run winamp, run firefox) about 30 times, 27 of those times winamp exited as firefox came up.

If i run firefox, then winamp, winamp will play for a short duration (maybe 5/10 mins) if i leave it all alone.

it will crash quicker if i browse with firefox (randomly, i cant make any connection with anything i do with firefox in particular,page (re)loads,using different functions ect, its just crashed again as i write this)

Also it will crash every 1 in 10 times i restore Firefox from the system tray (using minimise to tray plugin)

is it possible to email you Firefox's About:config.xul information page? would that be of any use?
as it wont let me upload it to this post, even if i rename to aboutconfig.txt for some reason.

Many thanks smile.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Serge
post May 26 2008, 08:18 PM
Post #6


AMIP Developer
***

Group: Root Admin
Posts: 927
Joined: 12-March 06
Member No.: 1



What Firefox addons do you have?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Rob
post May 26 2008, 08:25 PM
Post #7


Newbie
*

Group: Members
Posts: 5
Joined: 25-May 08
Member No.: 533



Adblock plus
Answers
British English dictionary
Colourful tabs
Cooliris preview
Download statusbar
Download helper
Fast video downloads
Foxmarks bookmark synchronizer
Media pirates Video downloader
Minimise to tray
Minimise to tray enhancer
PDF download
PicLens
ReloadEvery
Scribefire
Video Download
Wml Browser


No themes installed





User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Serge
post May 26 2008, 08:27 PM
Post #8


AMIP Developer
***

Group: Root Admin
Posts: 927
Joined: 12-March 06
Member No.: 1



Try disabling your add-ons one by one and see if it helps.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Rob
post May 26 2008, 08:42 PM
Post #9


Newbie
*

Group: Members
Posts: 5
Joined: 25-May 08
Member No.: 533



Disabled all add ons first, still crashed as soon as i loaded firefox.
5 times in a row.

[edit] left all add ons disabled, and rebooted, seems ok now, something stuck in ram maybe...i'll play with the add ons some more soon. smile.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members: